Gratis materiell

e-hefte: MIN PERSONLIGE MAMMAGUIDE

“Arbeidsbok” for fem trimester!

De fleste forbereder mammareisen når det kommer til økonomi, bosted, partner og karriere. Men hva med deg selv? Er du emosjonelt og praktisk klar for reisens opp- og nedturer? Det kan være svært nyttig å gjøre seg opp noen tanker på forhånd, både i forhold til graviditet, fødsel og babytiden. Bruk heftet til å notere egne tanker! Du finner også gode tips til fødselsaffirmasjoner, fødebrev, fødebag og forberedelser til de første ukene.

Heftet finner du her! 

 

foredrag og e-hefte: Næring og tilskudd for gravide

Hva bør du ta og hva bør du unngå?

Klart du skal spise for to! Ikke i form av kalorier, men i form av næring; som vitaminer, mineraler, proteiner og fettsyrer! I en moderne verden er det ikke lenger en selvfølge å få optimale mengder fra maten vi vanligvis spiser. Her er oversikten over det som er viktigst å huske på!

E-hefte og foredrag finner du her! 

e-bok: mine beste påskeoppskrifter

Inspirerte kreasjoner til påskebrunsj og markatur!

Delfiakake med ingefær og kumquat, kokosreder med sjokoladeganache, sunnere marsipan, sprø appelsinruter, kokebananchips, vaniljepai, søtpotetscones, gurkemeiefudge, glutenfrie minivannbakkels med appelsincurd, djevelegg med fritert kapers og doughnuts med bacon, lønnesirup og parmesan m.m. Alle oppskrifter er glutenfrie, de fleste er uten kumelk og raffinert sukker.

E-boka finner du her! 

miniguide: Vitamin B12

Har du sjekket B12-nivået ditt i det siste?

I denne 20-siders guiden kan du lese om hva vitamin B12 er, hvorfor det er så viktig for oss, i hvilken mat vi finner vitaminet, hvilke tilskudd som er gode, hva nivåene burde ligge på og hvordan du kan øke det.

Guiden finner du her! 

Mine 5 beste tips:
Slik gjør du favorittmaten mer næringsrik!

Bekymret for om barna får i seg nok næring?
Ta maten fra “ok” til næringsbombe med disse enkle (og rimelige) grepene!

14-siders pdf (som du kan printe ut) med tips til hvordan du beriker barnas favorittmat, tre bonusoppskrifter, og nyttig info om hvorfor næringsrik mat er så utrolig viktig!

Heftet finner du her! 

Ill-bilde-freebie-barnemat_hvit

 

gratis hefte:
nysgjerrig på eteriske oljer?

Har du lyst til å gjøre livsstilen hakket tryggere, renere og mer naturlig?
Er du klar for å vite litt mer om de fantastiske og potente virkestoffene som finnes i planter?

15-siders pdf med en kort innføring i hva eteriske oljer er, hvilke bruksområder de har, tips til oljeblandinger og oppskrifter på tannkrem, rengjøringsspray, dusjsåpe og raw kake med lime!

Heftet finner du her!