Gratis

Gratis webinar: Stramt tungebånd og amming

Webinar fra Mammarevolusjon: Med orofacial myolog Malin Staaf og ammeveileder Kristine Vestøl

Vi snakker om viktigheten av riktig diagnostisering og korrekt klipp av stramt tungebånd. Vi har selv barn født med stramt tungebånd og vi deler erfaringer, samt fagkunnskap om hvordan du best kan navigere dersom du mistenker stramt tungebånd hos ditt barn – ikke minst for å lykkes med ammingen. Les mer på Mammarevolusjon.no

Webinaret gikk av stabelen 11. september 2020, og opptaket får du tilgang til her.

e-hefte: SPERMKVALITET OG MANNEHELSE

Topp 5 matvarer + enkle oppskrifter for å booste!

Nordmenns spermkvalitet er den dårligste i Europa og vi ligger også på toppen når det kommer til forekomst av testikkelkreft. Menns spermkvalitet og øvrig helse henger ofte tett sammen. Nyere studier viser at livsstilsfaktorer påvirker begge deler i stor grad, og at ernæring er en svært sentral nøkkel!

I heftet finner du: • Topp fem matvarer for å ivareta spermkvalitet • Sju superenkle oppskrifter med disse matvarene • Tips til tilrettelegging i hverdagen

Heftet finner du her! 

e-hefte: POLLENALLERGI

Tips for en snørrfri sommer!

Over en million nordmenn sliter med pollenplager og mange må ty til medikamenter som gir bivirkninger. Selv ble jeg kvitt pollenallergien ved å justere ubalanser i kroppen, og har stor tro på at flere kan lykkes i å lindre plagene sine med en mer helhetlig og naturlig tilnærming!

I heftet kan du lese om: • Hva pollenallergi er • Hvorfor tarmhelse er så viktig • Info om mulig underliggende ubalanser • Tips til kosthold og tilskudd • Hva du kan gjøre selv og hva du bør søke hjelp til

Heftet finner du her! 

e-hefte: kom i gang med helsereisen

Motivasjonsguide for deg som vil videre!

Har du små eller større helseutfordringer du ikke kommer videre med? Eller ønsker du rett og slett å øke din bevissthet omkring helse? Det viktigste steget på reisen er det viktigste, og det kan du ta i dag: Bestem deg og kom i gang!

Bruk heftet til å notere egne tanker! • Din helsevisjon • Sett deg mål • Dine helsefremmende affirmasjoner • Kostholdsdagbok + Tips til hvordan du kan ta grep m.m.

Heftet finner du her! 

e-hefte: MIN PERSONLIGE MAMMAGUIDE

“Arbeidsbok” for fem trimester!

De fleste forbereder mammareisen når det kommer til økonomi, bosted, partner og karriere. Men hva med deg selv? Er du emosjonelt og praktisk klar for reisens opp- og nedturer? Det kan være svært nyttig å gjøre seg opp noen tanker på forhånd, både i forhold til graviditet, fødsel og babytiden. Bruk heftet til å notere egne tanker! Du finner også gode tips til fødselsaffirmasjoner, fødebrev, fødebag og forberedelser til de første ukene.

Heftet finner du her! 

 

foredrag og e-hefte: Næring og tilskudd for gravide

Hva bør du ta og hva bør du unngå?

Klart du skal spise for to! Ikke i form av kalorier, men i form av næring; som vitaminer, mineraler, proteiner og fettsyrer! I en moderne verden er det ikke lenger en selvfølge å få optimale mengder fra maten vi vanligvis spiser. Her er oversikten over det som er viktigst å huske på!

E-hefte og foredrag finner du her! 

e-bok: mine beste påskeoppskrifter

Inspirerte kreasjoner til påskebrunsj og markatur!

Delfiakake med ingefær og kumquat, kokosreder med sjokoladeganache, sunnere marsipan, sprø appelsinruter, kokebananchips, vaniljepai, søtpotetscones, gurkemeiefudge, glutenfrie minivannbakkels med appelsincurd, djevelegg med fritert kapers og doughnuts med bacon, lønnesirup og parmesan m.m. Alle oppskrifter er glutenfrie, de fleste er uten kumelk og raffinert sukker.

E-boka finner du her! 

miniguide: Vitamin B12

Har du sjekket B12-nivået ditt i det siste?

I denne 20-siders guiden kan du lese om hva vitamin B12 er, hvorfor det er så viktig for oss, i hvilken mat vi finner vitaminet, hvilke tilskudd som er gode, hva nivåene burde ligge på og hvordan du kan øke det.

Guiden finner du her! 

Mine 5 beste tips:
Slik gjør du favorittmaten mer næringsrik!

Bekymret for om barna får i seg nok næring?
Ta maten fra “ok” til næringsbombe med disse enkle (og rimelige) grepene!

14-siders pdf (som du kan printe ut) med tips til hvordan du beriker barnas favorittmat, tre bonusoppskrifter, og nyttig info om hvorfor næringsrik mat er så utrolig viktig!

Heftet finner du her! 

gratis hefte:
nysgjerrig på eteriske oljer?

Har du lyst til å gjøre livsstilen hakket tryggere, renere og mer naturlig?
Er du klar for å vite litt mer om de fantastiske og potente virkestoffene som finnes i planter?

15-siders pdf med en kort innføring i hva eteriske oljer er, hvilke bruksområder de har, tips til oljeblandinger og oppskrifter på tannkrem, rengjøringsspray, dusjsåpe og raw kake med lime!

Heftet finner du her!