Eteriske oljer

Hva er eteriske oljer?
Eteriske oljer er konsentrerte stoffer ekstrahert fra ulike planter og vekster, som med sine potente virkestoffer har vært brukt innen medisin og skjønnhetspleie i tusenvis av år. Det er identifisert hundrevis av ulike virkestoffer i planteoljene, og disse har kraftfull virkning på sansene våre, kroppen vår og dens ulike funksjoner.

Det foreligger etterhvert også en god del forskning på oljenes egenskaper.

Eteriske oljer brukes…
• til å støtte kroppen fysisk og emosjonelt
• som en effektiv, men skånsom erstatter for en rekke andre syntetiske produkter (egenpleie og vaskemilder)
• og som naturlig smakstilsetning i mat. Visste du at Coca-Cola får sin særegne smak fra eteriske oljer?

Om helse, kroppen vår og naturens apotek
Min tilnærming til helse handler om tre ting; forebygging, å gjenvinne balanse og å ivareta balanse. Balanse i næringsstoffer, i hormoner, i bakterieflora – balanse fysisk og mentalt. For meg signaliserer sykdom først og fremst ubalanse. For meg er eteriske oljer et solid, trygt og pålitelig verktøy, som sammen med en rekke andre viktige tiltak og faktorer, er med på å hjelpe oss finne og opprettholde balanse.

Her kan du lese mer om hvorfor jeg mener at vi trenger en helserevolusjon.
Her har jeg skrevet mer om helse og eteriske oljer.

Om doTERRA
Etter å ha testet flere ulike oljemerker, falt valget mitt til slutt på doTERRA, rett og slett fordi kvaliteten er høy og fordi jeg liker det transparente i organisasjonen, deres kultur, etikk og holdninger til miljø, bærekraft og rettferdig produksjon.

Her kan du lese om doTERRAs produksjonsmåter, testing og fokus på bærekraft og kvalitet.
Her kan du lese mer om doTERRAs Healing Hands Foundation og de humanitære prosjektene.

Norges største doTERRA-team
I teamet jeg er en del av finner du mange dyktige og erfarne personer, både innen eteriske oljer og helse, kosthold og naturlig livsstil generelt, blant annet kraftmamma Vibeke Landsem/Naturkilden, ernæringsterapeut Line Holdal/Lilalife og yogalærer Henriette Kalgraff/Inspira Living. Du får også tilgang til ressursene de tilbyr, blant annet medlemsgruppene på Facebook.

Nysgjerrig?
doTERRA distribuerer oljer primært via såkalt “medlemskap”, hvilket egentlig bare innebærer at du blir fordelskunde og får din egen innlogging til doTERRAs nettbutikk.

Som fordelskunde får du minst 25% rabatt på alle produktene, og det innebærer ingen forpliktelser, bindingstid eller abonnementsordninger. Det innebærer også at du, dersom du ønsker det, får tilgang til verdifull veiledning i bruk av oljene med på kjøpet. Jeg sørger for at du får tilsendt den informasjonen du trenger for å bruke oljene dine på en trygg og samtidig morsom måte.

Som innmeldingpakke kan du velge en av de som allerede er satt sammen eller jeg kan hjelpe deg med å sette sammen akkurat den pakken du selv ønsker! Ta kontakt med meg via kontaktskjemaet under eller send meg en melding via Facebook/messenger.

Gratis inspirasjonshefte!
Har du lyst å vite mer om eteriske oljer og hvordan de kan brukes i hverdagen, last ned mitt gratishefte her >>

Gratishefte-eteriske-oljer-lav.png

 Ta gjerne kontakt!