Eteriske oljer

Om helse, kroppen vår og naturens apotek
Min tilnærming til helse handler om tre ting; forebygging, å gjenvinne balanse og å ivareta balanse. Balanse i næringsstoffer, i hormoner, i bakterieflora – balanse fysisk og mentalt. For meg signaliserer sykdom først og fremst ubalanse. Og dette ser vi alt for mye av i dag. Her kan du lese mer om hvorfor jeg mener at vi trenger en helserevolusjon.

Fremgangmåten for god helse kan være forskjellig for oss alle, og selv om moderne medisin er nødvendig, så har jeg stor tro på remedier som støtter opp om kroppens egne mekanismer for å gjenvinne balanse – dersom man ønsker å oppnå varig, solid helse på sikt. Disse mekanismene har nemlig utviklet seg til tilnærmet perfeksjonisme over millioner av år, og all mulig teknologi vi mennesker har klart å skape, kan foreløpig ikke måle seg med det intelligente maskineriet som kroppen vår er! Her har jeg skrevet mer om helse og eteriske oljer.

Om eteriske oljer
Som art har vi alltid tydd til remediene som finnes i naturen når vi har trengt botemidler. Eteriske oljer er konsentrerte stoffer ekstrahert fra ulike planter og vekster, som med sine potente virkestoffer har vært brukt innen medisin og skjønnhetspleie i tusenvis av år.

Det er identifisert over 3000 ulike virkestoffer i planteoljene, og disse har kraftfull virkning på sansene våre, kroppen vår og dens ulike funksjoner. Det foreligger etterhvert en god del forskning, og ikke minst erfaringsbasert viten som viser hvilken fantastisk effekt eteriske oljer har.

Hva eteriske oljer betyr for meg
For meg er ikke eteriske oljer “mirakelmedisin” (selv om det i aller høyeste grad tidvis rapporteres om effekter som passer benevnelsen “mirakel” mer enn noe annet…). For meg er eteriske oljer et solid, trygt og pålitelig verktøy, som sammen med en rekke andre viktige tiltak og faktorer, er med på å hjelpe oss finne og opprettholde balanse.

Oljene fungerer også som trygge alternativer til mange av de syntetiske kjemikaliene vi daglig omgir oss med, og som i aller høyeste grad er med på å dytte kroppen vår ut av balanse. Jeg bruker eteriske oljer lindrende og forebyggende, jeg bruker det i naturlig hudpleie, til trygge rengjøringsmidler og også som mental støtte.

Litt om doTERRA
Jeg begynte å snuse på eteriske oljer for en håndfull år siden, og testet litt ulike merker. Det finnes mange gode oljer på markedet, men kvaliteten varierer en god del. Valget mitt falt til slutt på doTERRA, rett og slett fordi kvaliteten er høy og fordi jeg liker det transparente i organisasjonen, deres kultur, etikk og holdninger til miljø, bærekraft og rettferdig produksjon. For meg betyr dette vel så mye.

Her kan du lese om doTERRAs produksjonsmåter, testing og fokus på bærekraft og kvalitet.
Her kan du lese mer om doTERRAs Healing Hands Foundation og de humanitære prosjektene.

Nysgjerrig?
doTERRA distribuerer oljer primært via såkalt “medlemskap”, hvilket egentlig bare innebærer at du blir fordelskunde og får din egen innlogging til doTERRA slik at du kan kjøpe produkter til rabattert pris. Det innebærer også at du, dersom du ønsker det, får tilgang til verdifull veiledning i bruk av oljene med på kjøpet. Jeg sørger for at du får tilsendt den informasjonen du trenger for å bruke oljene dine på en trygg og samtidig morsom måte.

Som fordelskunde via meg får du blant annet tilgang til en lukket medlemsgruppe på Facebook hvor det foregår innføring i bruk av oljene og hvor du kan stille spørsmål om det du måtte lure på.

I teamet jeg er en del av finner du mange dyktige og erfarne personer, både innen eteriske oljer og helse, kosthold og naturlig livsstil generelt, blant annet kraftmamma Vibeke Landsem/Naturkilden, ernæringsterapeut Line Holdal/Lilalife og yogalærer Henriette Kalgraff/Inspira Living. Du får også tilgang til ressursene de tilbyr.

Som fordelskunde får du minst 25% rabatt på alle produktene, og det innebærer ingen forpliktelser, bindingstid eller abonnementsordninger. Som innmeldingpakke kan du velge en av de som allerede er satt sammen eller jeg kan hjelpe deg med å sette sammen akkurat den pakken du selv ønsker! Har du spesifikke utfordringer du ønsker å adressere, så tar vi gjerne en “prat”/chat om dette.

Ta kontakt med meg via kontaktskjemaet under eller send meg en melding via Facebook/messenger.

Har du lyst å vite mer om eteriske oljer og hvordan de kan brukes i hverdagen, last ned mitt gratishefte her >>

Gratishefte-eteriske-oljer-lav.png

 Ta gjerne kontakt!